Vlado Milev lett február legjobbja

A szavazatok több mint 62 százalékát zsebelte be Vlado Milev, így a szurkolók döntése alapján ő lett február hónap legjobb Vegyész RC Kazincbarcika játékosa.

Több jó teljesítmény is volt februárban, elég csak megemlíteni Juhász Péter, Németh Szabolcs vagy Szabó Dávid jó formáját, mégis Vlado Milevet látták legjobbnak olvasóink a mögöttünk hagyott hónapban. A nyitásfogadó szélső-ütő honlapunknak elmondta, attól, hogy megnyerte ezt az elismerést, nem érzi úgy, hogy ezzel bármi különlegeset tett volna.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

„Ez azt jelenti, hogy a folytatásban is keményen kell dolgoznom” – szögezte le a macedón légiós. „Több jó mérkőzést kell lehoznunk, főleg most, hogy nemsokára kezdetét veszi a rájátszás. Ez lesz a legfontosabb része a szezonnak, hiszen meg kell védenünk a címünket a bajnokságban. Számomra ez az elismerés nem azt jelenti, hogy bármi különlegeset is tettem volna. Csapatjátékról van szó, egy játékossal nem lehet eredményesen játszani, ami azt jelenti, hogy óriási segítséget tud jelenti a társak segítsége.”

„Nehéz időszak van mögöttünk, de Vlado teljesítménye nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hónap második felére stabilizáltuk a teljesítményünket” – ezt már Marek Kardos vezetőedző mondta. „Igazi vezére a csapatnak, szervez, irányít, és ha esetleg hibázik egyet-kettőt, akkor sem ijed meg a feladattól.”

Az eddigi legjobbak:
Október hónap legjobbja: Gebhardt Áron
November hónap legjobbja: Árva Milán
December hónap legjobbja: Juhász Péter
Január hónap legjobbja: Carlos Páez
Február hónap legjobbja: Vlado Milev

(Fotó: vrck.hu)