VRCK junior: ezúttal a PSE-Debrecen nyert

A hétvégén junior csapatunk a hajdúságban lépett pályára a Pénzügyőr SE-Debrecen ellen a férfi röplabda NB II. keleti csoportjában.

A stabilan játszó hazaiak az első két szettet nagyon simán nyerték, a VRCK csak a harmadik játszmától tudott érdemben bele szólni a mérkőzésbe. Azonban ez is kevésnek bizonyult, így a PSE-Debrecen nyert 3-1-re. Bokor Elek, junior csapatunk edzője honlapunk érdeklődésére elmondta, érezni lehetett már a héten, mi lesz a találkozó kimenetele.

„Mi úgy játszottunk az egész mérkőzésen, ahogy a héten dolgoztunk: dekoncentráltan, lélektelenül, fegyelmezetlenül. Fejben teljesen máshol jártunk. Ebből is tanult a társaság, dolgozunk tovább, hiszen a következő fordulóban a Miskolcot fogadjuk” – fogalmazott a tréner.

Legközelebb január 13-án, szombaton játszik junior együttesünk, 16 órától az Irinyi Tornacsarnokban. Ellenfele a Miskolci EAFC lesz.


FÉRFI RÖPLABDA NB II., ALAPSZAKASZ, 9. MÉRKŐZÉS
PSE-Debrecen – VRCK 3-1 (18, 15, -23, 19)
Debrecen, 50 néző. V.: Rácz, Kulcsár.
VRCK: Palánkai-Omoshebi, Budai, Balogh, Péter, Bibók, Viszokai. Csere: Tóth (liberó), Lőrincz, Toma, László, Rudolf. Edző: Bokor Elek.