A miskolciakat láttuk vendégül csütörtökön

Négyszettes felkészülési mérkőzést játszott egymással csütörtök délután a Don Bosco Sportközpontban az extraligás GreenPlan-VRCK és az NB I Ligás MEAFC-Miskolc.

Dudás Tamás edző – aki Toronyai Miklós vezetőedző távollétében irányítja az első csapat felkészülését – folyamatosan forgatta a csapatot, és végül mindenkinek lehetőséget tudott adni. A miskolciak ugyan több játékosukra sem számíthattak, de örültek a lehetőségnek, és Bagó László vezetőedző pozitív dolgokat látott a délután folyamán csapatától.

„Csütörtök délelőtt komoly terhelést kaptak a srácok, a felkészülés egyik legkeményebb hetén vagyunk túl. A technika és a csapatgyakorlatok majd csak most következnek, teljesen normális, hogy kicsit statikusabb volt a játék. Mindenkinek sikerült játszani, örülök, hogy a miskolciak, ha kevesebben is, de vállalni tudták a mérkőzést” – mondta Dudás Tamás másod- és erőnléti edző érdeklődésünkre.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
GreenPlan-VRCK – MEAFC-Miskolc 3-1 (17, 21, 18, -24)
Don Bosco Sportközpont, 100 néző.
Vegyész: Warzywoda, Árva 2, Juhász 6, Csoma 13, Péter B. 5, Tarabus 9. Csere: Budai, Kiss (liberók), Páez 4, Péter M. 3, Fecske, Moraes 6, Garan 1, Szabó D. 11, Cziczlavicz 1, Miklósi-Sikes, Elleh 1. Edző: Dudás Tamás.
Miskolc: McLaughlin, Kapusi, Csizmadia J., Komlósi, Simkó, Kozsla. Csere: Karóczi (liberó), Tóth, Oláh. Vezetőedző: Bagó László.

A GreenPlan-VRCK legközelebb szeptember 3-án, a Kistext SE által rendezett egynapos tornán lép pályára, a házigazdák mellett a Fino Kaposvárral és a DEAC-cal is összecsap.