A szombathelyi stadionavató miatt nem közvetít az M4 Sport

Eredetileg élőben közvetítette volna a november 8-ai Vegyész RC Kazincbarcika – HÉP-Kecskeméti RC NB I-es férfi röplabdamérkőzést az M4 Sport, azonban a szombathelyi sportkomplexum ünnepélyes átadója is ebben az időpontban lesz, és arról fog sugározni.

A sajtóban több helyen is olvasni lehetett már a tényleges döntésről, végül mi is kaptunk megerősítést. Klubunk technikai vezetője, Dudás András elmondta, nem a csapatok mérsékelt szereplése az indok, hanem az, hogy a Haladás új sportkomplexumát november 8-án adják át.

„A televízió felajánlott egy másik időpontot, nekünk azonban elég sűrű a naptárunk, az újabb televíziós napot nem tudtuk vállalni, akkor ugyanis a MEVZA Kupa nyitrai fordulójában van jelenésünk” – árulta el a vrck.hu érdeklődésére Dudás, majd hozzátette, a találkozó várhatóan nem 19.45-kor, hanem 17.30-kor fog így kezdődni, november 8-án.

Eredetileg november 11-én lett volna a rangadó a Don Bosco Sportközpontban, de a televízió kérésére ez átkerült a korábbi időpontba. Helyére a Pécs elleni bajnoki „ment” október utolsó hétvégéjéről, mivel a nyitrai MEVZA-fordulót a szlovák futsalválogatott mérkőzése miatt egy héttel korábban kell lebonyolítani.

Arról nem találtunk információt, hogy a szombathelyi futballisták kivel játszanak, vagy egyáltalán játszanak-e, mert egyelőre a vaol.hu-n is csak a nyitóünnepségről van szó.

Főcímképünk illusztráció