A szurkolók és a játékosok is várják már a finálét

Körülbelül 300, de talán még több VRC Kazincbarcika-szurkoló is ott lehet a szombati kupadöntőn az Érd Arénában.

A múlt héten meghirdetett szurkolói buszra olyan gyorsan elfogytak a helyek, hogy másnap klubunk még egy busz indításáról döntött, de a nap végére gyakorlatilag arra is elfogytak a szabad ülések. Az így összesen 100 főt számláló drukkerhad mellett többen kelnek útra saját gépjárművel, és legalább 200-250 olyan szimpatizánsról tud egyesületünk, akik ott lesznek Érden március 17-én.

Hangulatos, látványos szurkolásra készülnek a kazincbarcikai szurkolók, a játékosok pedig természetesen győzni szeretnének. Carlos Páez, a VRCK feladója elárulta, korábban még csak egyetlen alkalommal játszott finálét, így már nagyon várja a HÉP-Kecskeméti RC elleni találkozót. Kedden a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos sajtótájékoztatót tartott a döntő előtt, amelyen klubunkat Kárpáti Zoltán ügyvezető és Szabó Dávid csapatkapitány képviselte.

Borsodi oldalról nagy a várakozás, hiszen 11 év után játszhat ismét a trófeáért a csapat. Mivel a bajnokságban hazai pályán és idegenben is legyőzték Szabóék a Kecskemétet (3-1, 3-2), talán esélyesebbek, de az átló szerint a korábbi két találkozó semmit nem jelent. „Szeretnénk hazavinni a kupát, ez a célunk, de roppant nehéz dolgunk lesz. Egy mérkőzésen bármi megtörténhet, ahhoz, hogy nyerjünk, nekünk a legjobbunkat kell nyújtatnunk a pályán” – fogalmazott Szabó.

Végezetül pedig álljon itt egy kis kedvcsináló, klubunk bemutatkozó videója: