Árva: Továbbra is komolyak a szándékaink

Szerdán 18 órától (M4 Sport, élő) a VRC Kazincbarcika a Fino Kaposvárt fogadja a Don Bosco Sportközpontban bajnoki mérkőzésen. Árva Milánnal és Daniel Oraveccel beszélgettünk a rangadó előtt.

Klubunk átlója Zágrábban 14 pontot szerzett a házigazda Mladost elleni, Közép-európai Liga (MEVZA) összecsapáson. Jó formában van, és bízik abban, hogy a regnáló bajnok ellen együttese tovább folytathatja győzelmi szériáját.

„Minden edzésen úgy készülök, hogy a következő mérkőzésen pályára lépek” – fogalmazott a vrck.hu-nak Árva Milán. „Örülök a kapott lehetőségnek a Zagreb ellen, remélem, a jövőben is meg tudom hálálni az edzőm bizalmát. Ha én játszom, ha nem, a legfontosabb mindig az, hogy a csapat győztesen hagyja el a pályát. Mi állunk a tabella élén, természetesen szeretnénk még tovább növelni az előnyünket. Tudjuk nagyon jól, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Kaposvár ellen, de továbbra is komolyak a szándékaink. Ellenfelünk mindent meg fog tenni a győzelemért, igazi csatára számítok. Bízom magunkban, a szurkolóinkban, és hogy telt ház előtt léphetünk pályára.”

Daniel Oravec szerint a Kazincbarcika – Kaposvár rangadók mindig is vonzották az embereket a lelátóra.

„Ezúttal sem lesz ez másképp” – mondta a VRCK vezetőedzője. „Ahogy már korábban is mondtam, itthon nem lehet más célunk, csak a győzelem, ezért harcolnunk kell, szurkolóink pedig ott lesznek mögöttünk, amit nem szabad elfelejtenünk. Nemrég volt két komoly nemzetközi mérkőzünk, az edzéseken pedig a srácok mindent kiadtak magukból, készen állnak az összecsapásra. A Kaposvárnak jó játékosai vannak, és bízom abban, sikerült jól felkészülnünk az ellenfélből. Szeretnénk egy szép győzelemmel meghálálni szurkolóink bizalmát.”


ADOMÁNYGYŰJTÉS A TALÁLKOZÓ ELŐTT

Klubunk nem először szervez gyűjtést, és nem is utoljára teszi. Hisszük, hogy egy kis összefogással jó dolgokat tudunk elérni, önzetlen szurkolóinknak köszönhetően. Nélkületek ez sosem valósulhatna meg. Mindig rengeteg adománnyal érkeztek, legutóbb egy hatalmas zsákot sikerült megtölteni plüssjátékokkal.

Bővebben az erről szóló írásunkban olvashat.