Az ötödik meccsét is nullára nyerte a Vegyész

Vasárnap este a székesfehérvári MÁV Előre vendége volt a férfi röplabda NB I 5. fordulójában a Vegyész RC Kazincbarcika, és nyert ezúttal is három szettben, így továbbra is őrzi makulátlan mérlegét.

Daniel Oravec vezetőedző és Gebhardt Áron sem tudott elutazni Székesfehérvárra, de a Vegyész még így is esélyesként várta az összecsapást. Szabó Dávidék nem is hibáztak, és ugyan a hazaiak a második szettben lelkesen, bátran játszottak, végül a szezonban harmadik alkalommal (korábban a Magyar Kupában találkoztak a csapatok) is vereséget szenvedtek a Kazincbarcikától.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, ALAPSZAKASZ, 5. FORDULÓ
MÁV Előre – Vegyész RC Kazincbarcika 0-3 (-17, -22, -17)
Székesfehérvár, 100 néző. V.: Ujházi, Varjasi.
MÁV Előre: Halász, Náhol, Balogh, Stefanovics, Németh Zs., Neukum. Csere: Takács M. (liberó), Szőke, Gazsi. Vezetőedző: Németh Ödön.
VRCK: Toronyai, Gebhardt N., Banai, Szabó D., Mészáros, Juhász. Csere: Dudás (liberó), Blázsovics, Milev, Kozsla, Árva, Palánkai-Omoshebi. Megbízott edző: Dudás András.

Dudás András: Amikor az ellenfél bátran játszott, nekünk is mozgósítanunk kellett rejtett tartalékainkat, de végül sikerült elérni a célunkat: nyertünk három szettben.

Főcímkép: vrck.hu archív, Szűcs Fruzsina