Banai: A Kaposvárt sosem szabad lebecsülni

Banai Máté annak ellenére sem írja le a Fino Kaposvárt, hogy a címvédőt idén már négyszer is legyőzte a VRC Kazincbarcika.

Az alapszakaszban és a Magyar Kupában is magabiztosan nyert a VRCK a Kaposvár ellen – idegenben és hazai pályán egyaránt. A múltban azonban a Fino nem egyszer igazolta hírnevét, hiszen néhány évvel ezelőtt a Kecskemét, tavaly pedig a Pénzügyőr ellen állt fel 0-2-ről a döntőben. Banai Máté pedig az egyik „feltámadásnak” a szenvedő alanya volt.

„Eddig nem voltak kellemes emlékeim a döntőkről, hiszen előbb a Kecskemét, majd a Kazincbarcika játékosaként is alulmaradtam a Kaposvárral szemben” – fogalmazott a vrck.hu-nak a 22 éves játékos. „Még kecskemétiként kettő-nulláról kaptunk ki, kazincbarcikaiként pedig nem tudtunk mérkőzést nyerni, ráadásul meg is sérültem. Szeretnék ezen változtatni, és idén van is rá esély, hiszen négyszer is megvertük a Finót a szezonban, míg ők egyszer sem nyertek ellenünk. A Kaposvárt azonban sosem szabad lebecsülni, mivel nagy rutinja van a döntőkben, ezt korábban többször is bizonyította. Vannak rutinos játékosaik, tehetséges fiataljaik, ráadásul a kispadjukon ül Demeter György, aki sok nagy csatát megélt már.”

Banai jól tudja, a szurkolókon semmi nem fog múlni, de arra ösztönzi őket, látogassanak ki minél többen a hazai összecsapásokra.

„Eddig is remekeltek a lelátón a szurkolók, kiváló hangulatot teremtettek. Remélem, hogy sikerül megtölteni a csarnokot, hiszen mindig szeretjük azt hallgatni, hogy ‘reszkess, Kaposvár’. Mi mindent megteszünk a győzelemért, és tudom, hogy a szurkolóink is odateszik magukat. Biztatom őket, Kaposvárra is tartsanak velünk, hiszen fantasztikus élményekkel gazdagodtunk Érden, és erre most is megvan az esély.”

A csapat a négynapos hétvégén csak másfél napot pihent (szombaton és vasárnap délelőtt), az első összecsapásig pedig már nem is lesz lazítás.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, DÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
VRC Kazincbarcika – Fino Kaposvár
2018.05.04., 18:00, Don Bosco Sportközpont.

A belépés díjtalan! A találkozót a vrck.hu-n élőben közvetítjük.


NYERJEN ÖN IS EGY VRCK-MEZT!

Részletek ezen a linken keresztül érhetők el!

SZURKOLÓI BUSZ KAPOSVÁRRA, MINDÖSSZE 1000 FORINTÉRT!

További információk ide kattintva!