Játsszon velünk, a tét egy VRCK-mez!

Néhány kattintás a Facebookon, szurkolás a pénteki mérkőzésen, és már meg is van az esély egy VRCK-mezre!

Játékra invitáljuk szurkolóinkat, de csak azoknak van esélyük nyerni, akik két kritériumnak is megfelelnek. Az egyik, hogy vissza kell igazolni a részvétet a pénteki mérkőzés eseményfalán (az „ott leszek” gombra kattintva – link itt!). A másik kritérium, hogy személyesen is ott kell lenni a mérkőzésen, hiszen csak ebben az esetben adjuk át a nyereményt.  Több mez is kisorsolásra kerül a VRCK szezon elején használt Adidas-szereléséből, szóval megéri részt venni a játékban!

A játékra való nevezési határidő az esemény Facebook-oldalán: 2018.05.04., 16:00. Az ezt követően beérkezett visszaigazolásokat már nem tudjuk figyelembe venni.

Hajrá, VRCK-szurkolók! 😉


A nyereményjáték szabályzata:

· A játék 2018. május 2-ától 2018. május 4-én 16 óráig tart. A játék szervezője a VRCK Volleyball Kft. A nyeremény a VRC Kazincbarcika férfi csapatának játékosai által, a szezon elején viselt Adidas-mez.
· A nyereményjátékban való részvételhez: a., Vissza kell igazolni a részvételt a 2018.05.04-én, 18 órakor esedékes VRCK – Fino Kaposvár röplabda bajnoki mérkőzésre a Facebookon a találkozó hivatalos eseményoldalán b., meg kell jelenni személyesen a mérkőzésen (3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2., Don Bosco Sportközpont).
· A játékban csak valós profillal, névvel regisztrált, magyarországi felhasználók vehetnek részt.
· A sorsolásra 2018.05.04-én, 16:10-kor kerül sor. A nyertes mellett négy pótnyertes neve kerül kihúzsára. Amennyiben a nyertes nincs jelen a mérkőzésen, úgy a legelőször kihúzott pótnyertesre száll a díj, és így tovább.
· A játékban a VRCK Volleyball Kft., és a Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
· A szervező a birtokába került személyes adatokat más, 3. személynek nem adja át, a nyereményjáték lebonyolításán kívül más célra nem használja, és azokat a játék lebonyolítását követően meg nem őrzi.
· A nyereményjátékban való részvételével a játékos tudomásul veszi, hogy a nyereményjáték tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a szervezőkön kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak.
· A nyereményjátékból – a szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen személyeknek minősülnek, akik nem valós adatokkal vagy több profillal vesznek részt a játékban, abból a célból, hogy tisztességtelenül növeljék a saját nyerési esélyeiket. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a játékkal összefüggésben a szervezőnek okoztak. Továbbá a szervező fenntartja a jogot, hogy vitás esetben a játékost indoklás nélkül kizárja a sorsolásból vagy megtagadja a nyeremény átadását.
· A szervező fenntartja a jogot a játék megszakítására, felfüggesztésére. Amennyiben a szervező felfüggeszti vagy megszakítja a játékot, erről egyszerű közleményt jelentet meg a szervező Facebook üzenőfalán.
· A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjáték szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.
· A játékot a VRCK Volleyball Kft. szervezi és bonyolítja le. A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.
· A Szervező vállalja a nyereményhez kapcsolódó adók és járulékok megfizetését.
 
Kazincbarcika, 2018. május 2.
VRCK Volleybal Kft.