Szurkolói busz Kaposvárra, 1000 forintért!

A döntő második mérkőzésére óriási kedvezménnyel vehető igénybe a szurkolói busz.

Mindössze 1000 forintért indít szurkolói buszt klubunk május 7-én, Kaposvárra. Az út fejenként 5200 forintba kerülne, klubunk célja azonban az, hogy minél többen szurkoljanak csapatunknak a helyszínen. Az érdi kupadöntőn is fantasztikus hangulatot teremtettek a sportszerű barcikai drukkerek, szeretnénk, ha ismét hasonló élményekkel gazdagodnának. Éppen ezért vehető igénybe mindössze 1000 forintért a busz egy személy számára, ráadásul a kaposvári mérkőzés megtekintése ingyenes, így még belépőt sem kell fizetni.

Jelentkezni kizárólag a VRCK irodájában lehet (Rákóczi tér 4., 1/7., 7-es kapucsengő) munkanapokon 9:30 és 13:00 között. A jelentkezés az útiköltség befizetésével válik érvényessé. Név, lakcím és személyigazolvány szám megadása kötelező az utaslista miatt. Egy személy több társát is befizetheti az útra. Jelentkezési határidő: 2018.05.04., 13:00!

A busz május 7-én (hétfőn) indul 13 órakor a buszvégállomás mellőli Spar parkolójából, majd megáll a Don Bosco Sportközpont parkolójában, valamint a Szent Flórián téri autóbuszállomáson. Ahogy az érdi kupadöntőn, úgy ezúttal is lesz biztonsági szolgálat a buszon.