„Be kell bizonyítanunk, hogy akarjuk a harmadik helyet”

Pénteken 18 órától (TV: hunvolley.tv) a Vegyész RC Kazincbarcika a MAFC-BME-t fogadja a férfi röplabda Extraliga 3. helyéért tartó párharcának második mérkőzésén.

Az első, budapesti összecsapást a fővárosiak nyerték 3-2-re, úgy, hogy a Vegyész a harmadik és a negyedik szettet húzta be. Toronyai Miklós vezetőedző szerint csapata akkor sem játszott igazán jól, de harcolt, küzdött a sikerért, és szerinte csak akkor nyerhetik meg a bronzérmet, ha azt a mentalitást nyújtják.

„Nagyon remélem, hogy nyerni fogunk a második összecsapáson” – felelte érdeklődésünkre lényegre törően a fiatal szakember. „Engem nem zavar, ha kikapunk, de a hozzáállással komoly gondjaink voltak az első két szettben, és ez roppant mód zavart. A harmadik és negyedik játszmában sem voltunk jobbak a számok alapján, de végre harcoltunk. Nem tettünk meg mindent a győzelemért, ezért nyert az ellenfél. A nyitásainkon javítani kell, akarni kell a sikert, harcolni érte, és ha mindezek ellenére veszítünk, csak gratulálni lehet az ellenfélnek. Itthon be akarjuk bizonyítani, hogy igenis, nagyon akarjuk ezt a bronzot.”

A találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.