Bemutatkozik a keret – centerek (4/4)

Sorozatunkban a Vegyész RCK 2021/22-es keretének a játékosait igyekszünk bemutatni. Két, saját nevelésű centerünkkel zárjuk a sort, de mind Bibók Balázs, mind pedig Péter Márton bevethetők más poszton.

Bibók Balázs fiatalon került Bátonyterenyéről a Vegyészhez, akkor még csak iskolai szinten űzte a sportágat. Gyorsan kiderült róla, valóban van érzéke a sportághoz, nem véletlen, hogy már 2018-ban debütálhatott a felnőttek között. A 2019/20-as szezonban már jó néhány meccsen, nemzetközin is lehetőséget kapott, míg a tavalyi közel sem úgy sikerült a számára, ahogy szerette volna. Most azonban jó felkészülést tudott maga mögött, a meccseken termelte a pontokat, ráadásul átlóként is bizonyította, számíthat rá a szakmai stáb.


Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/vrckhu/domains/vrck.hu/public_html/wp-content/plugins/sportspress-pro/includes/sportspress/modules/sportspress-birthdays.php on line 236
#
Kor
2024

Péter Márton korábban kosárlabdázott is, végül azonban a röplabda mellett tette le a voksát. Végig járta a VRCK utánpótláscsapatait, szó szerint minden poszton bevetették, és még néhány korosztályos válogatott összetartáson is részt vett. A felnőttek között először Marek Kardos adott neki lehetőséget 2019-ben, centerként. Szélső ütőként is bevethető játékos, középiskolai tanulmányait az Irinyi János Református Oktatási Központban végezte.

#
18
Nemzetiség
hunMagyarország
Pozíció
Szélső ütő
Súly
83 kg
Magasság
195 cm
Jelenlegi csapat
GreenPlan-VRCK
Kor
25

A korábban bemutatott játékosok:

Bemutatkozik a keret – centerek (2/4)

Bemutatkozik a keret – szélső ütők (4/4)

Bemutatkozik a keret – szélső ütők (2/4)

Bemutatkozik a keret – átlók

Bemutatkozik a keret – feladók

Bemutatkozik a keret – liberók