Budai Balázs visszatért a Vegyészhez

Egyesületünk örömmel jelenti be, hogy saját nevelésű játékosa, Budai Balázs másfél év debreceni kitérőt követően „hazatért” a Vegyész RC Kazincbarcikához.

A 22 éves szélső ütő a Debreceni EAC gárdáját erősítette az előző másfél szezonban, és még múlt vasárnap is a hajdúságiak mezét öltötte fel, de ha minden rendben halad az átigazolásával kapcsolatban, úgy már szerdán a VRCK játékosaként léphet pályára a Dunaferr elleni Magyar Kupa visszavágón.

„Érdekelnek a határaim, kíváncsi vagyok, mire vagyok képes, válhat-e belőlem profi röplabdázó” – mondta a vrck.hu-nak Budai. „Mindig is szerettem Kazincbarcikán játszani, de Debrecenben is sokat tanultam, jó kitérő volt a számomra, mert meccsrutint sokat tudtam szerezni. Legfőképpen az motivál, hogy látom, mennyit fejlődtek a velem egykorú játékosok, mint például Péter Márton és Bibók Balázs, amíg én nem voltam itt, és én is tudni szeretném, jómagam meddig juthatok el röplabdásként.”

Budai már a múlt héten is Marek Kardos edzéseit látogatta, de mivel vasárnap még a debreceniekkel játszott, az átigazolási procedúrát csak hétfőn indíthatták el a felek.

(fotó: vrck.hu / archív)