Csizmadia nyerte a Csányi elleni csatát

Hétfő este az egri Eszterházy Károly Főiskola ellenfele volt a Miskolci Egyetem férfi röplabdacsapata a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságban. Klubunk két játékosa, Csányi Tamás és Csizmadia János is érintett volt az összecsapáson.

A felek egy héttel korábban már találkoztak egymással, akkor a miskolciak hazai pályán nyerni tudtak az egriekkel szemben 3-1-re. A visszavágóra hétfő este került sor, melyet ugyancsak a borsodiak nyertek, ráadásul ismét 3-1-re, így ők jutottak tovább.

A Miskolc színeiben lépett pályára Csizmadia, és mivel az első két szettet ők nyerték, onnantól kezdve már nem volt igazi tétje az összecsapásnak, hiszen már eldőlt, hogy a Csányit is foglalkoztató egriek nem játszhatnak a négyes döntőbe jutásért.

Mindkét Vegyész-játékos végig a pályán volt: Csizmadia fogadott is, míg Csányit centerben foglalkoztatták a hazaiak, akiknél Germuska Péter, klubunk korábbi játékosa is – jelenleg Szolnokon játszik az NB I-ben – alapembernek számít. Hiába volt még azonban az egriek soraiban a dunaferres Szűcs Ákos, a lelkesebb miskolciak megérdemelten nyertek.