Elkészült a módosított menetrend

A Magyar Röplabda Szövetség a járványhelyzet miatt korábban változtatott a férfi röplabda Extraliga versenykiírásán is, a korábbi három körből álló bajnokságot kétkörösre módosította. A VRCK január 24-e és február 25-e között hat bajnokit fog lejátszani.

Az Extraliga tervezett menetrendjét ennek megfelelően frissítettük honlapunkon. Három napra rá a Fino Kaposvár vendégeként játsszuk első bajnokinkat a 2021-es naptári évben, majd a MAFC (január 30.) és a Pénzügyőr (február 7.) vendégei leszünk. A három idegenbeli mérkőzést három hazai követi, sorrendben a Fino (február 11.), a Dunaferr (február 21.) és a Kecskemét (február 25.) ellen. Ezen találkozók közé – amennyiben túljutunk a Kistexten – kell bepasszírozni a Pénzügyőr elleni kupaelődöntőket.

Újítást is vezettünk be: mostantól minden mérkőzés kapott egy adatlapot, ezek a „meccsnapok” fülre kattintva érhetők el. Ha rákattint az olvasó az egyik meccsre, például a legutóbbi, Kistext – VRCK kupamérkőzésre, akkor látni fog minden olyan cikket, fotót és videót, amely ahhoz a meccshez kapcsolódik.