Erős mezőny búcsúztatta a nyarat Hajdúnánáson

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték az idei nyár utolsó hajdúnánási strandröplabda-fordulóját, amelyre rangos mezőny gyűlt össze, természetesen kazincbarcikai résztvevőkkel.

A férfiak mezőnyében az idei országos bajnokságon előkelő, 5. helyet szerző Mészáros Zoltán, Budai Balázs páros nyert (mindketten ezer szállal kötődnek Kazincbarcikához és a VRCK-hoz), legyőzve a szoros döntőben a Hubicska Patrik, Imre Tibor kettőst. A bronzérmet a VRCK strandröplabda-játékosai, Berkes Zoltán és Tóth Dániel szerezték meg, akik a Szabó Dávid, Toronyai Miklós duónál bizonyultak jobbnak. Ott volt a mezőnyben Bagó László is Kozsla Ádámmal az oldalán, de rutinos, ob-résztvevő párosok is elindultak a nyár utolsó strandröplabda viadalán.

Utánpótlás kategóriában ezúttal csak két páros nevezett. Földi Boglárka és Kiss Fanni három mérkőzést játszottak a barcikai Kohut-fivérekkel, Bencével és Szabolccsal, és a párharcból előbbiek jöttek ki jobban. A nőknél Bancsi Judit és Bacsó Bettina nyertek, míg a vegyes kategóriában Hubicska Patrik és Bardócz Brigitta emelhette magasba a győztesnek járó serleget.

Részletes eredmények, további képek és videók itt érhetők el.

Ezzel a versennyel lezárult a 2019-es hajdúnánási strandröplabda-bajnokság. A szervezők köszönik mindenkinek a részvételt, akik jelenlétükkel hozzájárultak ahhoz, hogy Kelet-Magyarország legszínvonalasabb versenysorozata jöjjön létre idén is Hajdúnánáson.

(fotó: Hajdúnánás és Debrecen térségi Strandröplabda SE)