Harmadjára is összecsaptak a felek – (fotókkal)

Szombat délelőtt a Pénzügyőr SE-vel, kora délután pedig a VRC Kazincbarcikával játszott edzőmeccset a magyar U20-as válogatott.

Délelőtt a PSE 3-1-re győzte le Tomanóczy Tibor edző legényeit, míg délután a VRCK bizonyult jobbnak három szoros és egy simább szettben.

A korosztályos válogatott egy nap szünet után fog újra találkozni, Dunaújvárosban folytatja a felkészülést, majd napokon belül utazik Oroszországba az Európa-bajnoki selejtezőre.

„Köszönjük a Pénzügyőrnek és a Kazincbarcikának, hogy segítették a felkészülésünket” – fogalmazott Tomanóczy a vrck.hu-nak. „Hasznosan teltek a napjaink, a selejtezőn pedig igyekszünk kihozni magunkból a maximumot. A csoportból az oroszok kimagaslanak, de az izraeliek és az észtek ellen lehet esélyünk. Célunk, hogy mindhárom mérkőzésen jó teljesítményt nyújtsunk, hiszen csak így lehet esélyünk a továbbjutásra.”

A VRCK játékosai két nap szünetet kapnak Daniel Oravec vezetőedzőtől, ezt követően folytatják a felkészülést a május 4-én (18.00, Don Bosco Sportközpont) kezdődő bajnoki fináléra.

Még több fotó Facebook-oldalunkon:

Fotók: vrck.hu