Két utánpótlás csapatunk is pályán volt a hétvégén

Mini (U13) csapatunk Dunaújvárosban lett negyedik, míg a többségében újoncokból álló gyerek (U15) csapatunk megszerezte első győzelmét.

U13-as csapatunknak ezúttal nem sikerült felállnia a dobogóra, de így is nagyot küzdöttek Surányi István tanítványai. Csoportjukban előbb a Szegedet (2-1), majd a Herculest (3-0) győzték le, az utolsó meccsen azonban kikaptak a házigazda Dunaújvárostól (1-2). A döntőbe jutásért így a Kecskeméttel kellett játszaniuk (0-2), aztán a bronzmeccsen a Dunaújvárosnak (0-2) sikerült ismét nyernie. Csapatunk legjobbjának Gál Leventét látták.

Surányi István csapata ezúttal negyedik lett.

Az U15-ösök Kecskeméten vendégszerepeltek, ahol a Pénzügyőrtől és a házigazdától is kikaptak három szettben. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen ez a korosztály Kazincbarcikán nemrég kezdett el röplabdázni, mindössze hárman vannak a csapatból, akik már legalább két éve játszanak. Éppen ezért óriási bravúr, hogy vert állásból képesek voltak felállni azzal a Malévval szemben, amelytől az előző tornán simán kikaptak. Kovács Zoltán edző elárulta, a Pénzügyőrben játszó gyerekeknek a szüleik nekik drukkoltak ezen az összecsapáson, ami érezhetően nagy lökést adott játékosainak.

Megvan a hőn áhított siker, gyerek csapatunk nagyot küzdött.