Idegenbeli rangadó Kaposváron, vasárnap

Vasárnap 17 órától Kaposváron zárul az alapszakasz a VRC Kazincbarcika számára. Eddigi 19 bajnokiját megnyerte együttesünk.

Veretlenül áll a tabella élén a VRCK, amely első helyét pár fordulóval ezelőtt erősítette meg, így egyenes ágon bejutott az elődöntőbe. Számára tehát már nem bír téttel az összecsapás, a presztízs miatt azonban Daniel Oravec vezetőedző győzelemre készül.

„A fizikai edzéseken volt a hangsúly a hét első felében, majd lassan a labda is előkerült, végül pedig csapatrész-gyakorlatokkal készültünk a rangadóra” – fogalmazott érdeklődésünkre a szakember. „Csakúgy, mint a korábbi meccseinket, a vasárnapit is meg akarjuk nyerni. Nem titok, több felállást is szeretnénk kipróbálni, hiszen élesben láthatjuk igazán, működnek-e más elképzeléseink.”

A hazaiak részéről Keen Cameron a kapos.hu-nak azt mondta, bízik csapatában, a Kecskemét után a Kazincbarcikát is szeretnék legyőzni saját közönségük előtt.

„A bajnokság legnehezebb meccse jön. Nem szeretnénk azt, hogy a sümegi meccsnek ekkora hatása legyen, nagyon bízom a csapatomban, hogy most összeszedjük magunkat és ugyanúgy tudunk egy bravúrt hozni, ahogy a Kecskemét ellen is” – utalt a fiatal feladó a Fino Kaposvár legutóbbi bajnokijára, amit nagy meglepetésre csak 3-2-re tudott megnyerni a Veszprém megyei kiscsapat otthonában.

Könnyű dolga ezúttal sem lesz a Finónak, mivel idén már háromszor is kikapott a VRCK-tól, szettet csak egyet sikerült nyernie ezen találkozók alatt.

A bajnoki rangadóról senki nem marad le, hiszen a KaposPont élőben közvetíti azt.