Gebhardt N.: Mint mindig, ezúttal is nyerni akarunk

Gebhardt Norberttel, a VRC Kazincbarcika játékosával beszélgettünk az utóbbi hetekről, valamint a csapat előtt álló időszakról.

Habár van egy alap csapata a VRCK-nak, nem lehet azt mondani, hogy Daniel Oravec vezetőedző ne cserélgetné a lapokat. A szakember igyekszik mindenkinek lehetőséget adni, és az utóbbi néhány találkozón Gebhardt Norbert ezzel élt is, ugyanakkor ő maga nem volt maximálisan elégedett a mutatott játékával. A vrck.hu-nak el is árulta, miért.

„Örülök a kapott lehetőségeknek, mindig igyekszem ilyenkor kihozni magamból a maximumot, bár úgy érzem, ezúttal még maradt bennem, teljesíthettem volna jobban is” – utalt a mögöttünk lévő összecsapásokra a tavaly nyáron Dunaújvárosból érkező szélső ütő. „Daniel Oravec megdicsért a mérkőzések után, ami jól esett, ez egyértelműen tovább motivál. Remélem, hogy a folytatásban is tudom segíteni a csapatot a teljesítményemmel.”

Vasárnap Kaposváron játssza utolsó alapszakasz-meccsét a Kazincbarcika. Együttesünk számára már nem bír téttel az összecsapás, hiszen első helyét senki és semmi nem veszélyezteti. A Fino Kaposvár ugyanakkor még küzd a második pozícióért, amihez legalább egy pontot szereznie kell, ellenkező esetben a HÉP-Kecskeméti RC megelőzi.

„Természetesen, mint mindig, ezúttal is nyerni akarunk” – szögezte le a fiatal röplabdázó. „Ugyanúgy készülünk erre a rangadóra is, mint a többire. Nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok, hiszen idegenben játszunk, ráadásul a hazaiaknak nem mindegy, hogy a második vagy a harmadik helyen zárnak.”

A csapat fél szemmel már a kupadöntőre készül, melyet március 17-én, 18 órától játszik az érdi arénában a Kecskemét ellen.

„Várjuk már azt a napot, addig pedig keményen készülünk. Lesznek edzőmérkőzéseink szlovák élcsapatokkal, de a tréningek is úgy vannak felépítve, hogy a fináléra legyünk a legjobb formánkban. Az öltözői hangulat kiváló, mindenképpen szeretnénk egy kupával gazdagodni.”


A VRCK programjáról, szurkolói buszok indulásáról korábbi írásunkból tájékozódhat.