Idén ősszel kétszer tornáztak az „öregfiúk”

Szeptemberben és októberben is amatőr röplabdatornán vett részt a kazincbarcikai „öregfiúk” csapata. A csapatot egykori VRCK-játékosok, szülők alkotják.

Erdősi Zoltán, klubunk korábbi játékosa – akinek a lánya a VRCK igazolt versenyzője – elárulta, többen is járnak strandröplabda-versenyekre Hajdúnánásra, és ott szereztek tudomást más amatőr röplabdaszervezettségekről.

Szeptemberben Fehérgyarmatra látogattak a kazincbarcikai „öregfiúk”, ahol egy kitétel volt: egy hölgynek mindig a pályán kellett lennie). Ezen a tronán a harmadik helyet szerezték meg Erdősiék a hat résztvevő csapatból. A második torna októberben, Hajdúnánáson volt. Szoros, izgalmas meccseket játszottak a kazincbarcikaiak, és csak a rosszabb pontarányuk miatt csúsztak le a második helyről, és végeztek ismét bronzérmesként.

A kazincbarcikai „öregfiúknak” a jövőben további tornákon is lesz lehetőségük elindulni.

A fehérgyarmati torna keret: Kékedi Laura, Kohutné Judit, Bene Róbert, Erdősi Zoltán, Iski Róbert, Kohut Bence, Krivácsi László, Pelles Richárd.
A hajdúnánási torna keret: Kohutné Judit, Bene Róbert, Erdősi Zoltán, Iski Róbert, Juhász Krisztián, Kiss Péter, Pelles Richárd.

A kazincbarcikai „öregfiúk” hetente egyszer tudnak edzeni, a VRCK új csarnokában azonban nem csak nekik lesz lehetőségük a mozgásra, hanem azoknak a szurkolóknak, szülőknek és városlakóknak is, akik szeretnék kipróbálni magukat a röplabdában.