Ismét szoros volt, de ezúttal sem sikerült a bravúr

NB II-es férfi bajnokin fogadta szombat délután a VRCK junior csapata a MEAFC felnőtt együttesét, s ahogy az első mérkőzést, úgy ezt is négy szettben a miskolciak nyerték.

Sok hibával játszottak ugyan a csapatok, ettől függetlenül izgalmas mérkőzést láthatott a szép számú publikum. Mindegyik szettet nagy küzdelem jellemezte, ami az eredményben is megmutatkozott. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a negyedik szett hajrájában a játékvezető kicsit szigorúbb volt a kelleténél, két pontot is „ajándékozott” a miskolciaknak: egy kosárérintéses fogadást szabálytalannak látott a VRCK-nál, míg a vendégeknél egy emelést nem fújt be.

Ettől függetlenül a megyei derbit megérdemelten nyerték Surányi Istvánék – a VRCK korábbi játékosa, jelenlegi utánpótlásedzője 27 pontig jutott.

Bokor Elek, a hazaiak edzője a találkozó után a vrck.hu-nak értékelte az összecsapást.

„Megint tűz nélkül játszottunk, nehezen pörögtünk fel, és sok hibát is vétettünk. Voltak fellángolásaink, jobb periódusaink, és bár a negyedik szettre felállást és taktikát váltottunk, a hibáink miatt megint mi mentünk az eredmény után” – fogalmazott a tréner.


JEGYZŐKÖNYV
VRCK junior – Miskolci EAFC 1-3 (-20, 22, -21, -22)
Irinyi Tornacsarnok, Kazincbarcika, 150 néző. V.: Jámbor, Rácz.
VRCK: Palánkai-Omoshebi 10, Budai 14, Balogh 6, Péter 16, Bibók 5, Viszokai 4. Csere: Tóth (liberó), Lőrincz 2, László. Edző: Bokor Elek.
MEAFC: Nagy Z., Germuska 10, Busák 7, Surányi 27, Bagó 12, Klein 4. Csere: Szántai (liberó), Barócsi 6. Edző: Bacsó István.