A Barcika 77 perc alatt „hazavágta” a bajnokot – szétnéztünk az interneten

Klubunk nagy örömére sokakat megmozgatott a szerda esti rangadó, így most szétnéztünk a sajtóban és a közösségi médiában, mit is írtak, írtatok a találkozóról, rólunk.

Mint ismert, a VRC Kazincbarcika magabiztosan verte három szettben a bajnoki címvédő Fino Kaposvárt. A találkozót az M4 Sport élőben közvetítette, ennek ellenére így is több száz néző döntött úgy, hogy a helyszínen, a Don Bosco Sportközpontban tekinti meg az összecsapást (szerencsére).

A rangadó mindössze 77 percig tartott, és az Észak-Magyarország csütörtöki számában a „Nullára verte a bajnoki címvédőt…” címet adta összefoglalójának. A cikk végén hozzáteszi, „a Barcika 77 perc alatt ‘hazavágta’ a bajnokot”.

A Somogyi Hírlap „Szettet sem tudott nyerni a Fino” felütéssel kezdte írását. Emlékeztet az elején, hogy a Kazincbarcika 2006. május 1-je után először tudta ismét legyőzni a Kaposvárt. Hozzáteszi, Szabó Dávid, a VRCK csapatkapitánya nem is játszott a találkozón, és valószínűleg a kék-sárgák nyerik az alapszakaszt.

A Nemzeti Sport és a szövetség honlapja, a hunvolley.hu is Szabó hiányára hívta fel a figyelmet, valamint arra, hogy a címvédőnek sem sikerült megállítania a továbbra is makulátlan mérleggel bíró borsodiakat.

A Szurkolók az állatkínzás ellen csoport is ott volt szerda este a sportközpontban, és a ti felajánlásaitoknak köszönhetően nem távoztak üres kézzel.

„Hajrá, Mandarin Máté” – majdnem, mert Banai Máté, de egy apróságtól ez abszolút elnézhető, sőt, igazából így lett igazán édes! Köszönjük!

És akkor jöjjön még egy cukiság, ez már a helyszínről! Köszönjük!

Gyors megjegyzés: a #vrck hash-tag használatával mi is könnyebben megtaláljuk a bejegyzéseket, ha azok nyilvánosak is! 😉

No, és akadt olyan, aki mezben ülve drukkolt a képernyő előtt.

Ne féljetek megosztani velünk fotóitokat, történeteiket. Köszönjük a rengeteg megosztást, hiszen így tudunk eljutni mindenkihez, a ti segítségetekkel. Bővítsük együtt tovább a VRCK-tábort!

Főcímfotó: VRCK/Tóth Milán