Jó formában várja a Vegyész az elődöntőt

Szombaton a Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC otthonában megkezdi az elődöntőt a férfi röplabda NB I-ben. A csapat jó formában van, hiszen hét mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Vereséget a VRCK legutóbb február 7-én veszített, akkor a Kaposvár három szettben győzte le a kazincbarcikaiakat a KSK Tornacsarnokban, előtte egy héttel pedig éppen a Kecskemét aratott hasonló arányban győzelmet a borsodi városban. Dudás András vezetőedző legénységének akkor egy kilencmeccses győzelmi szériája ért véget a bajnokságban – ez idő alatt a Vegyész például idegenben fektette két vállra a MAFC-BME és a Dági KSE gárdáját is.

Az újabb jó széria ismételten a MAFC ellen kezdődött, hiszen február 21-én Bokor Elekék 3-0-ra győzték le a fővárosiakat, majd nem sokkal később a Dágot is hasonló arányban múlták felül a hazai publikum legnagyobb örömére. Azóta még négy találkozót tudott le a csapat – egyet az alapszakaszban, hármat a rájátszásban -, de vereséget egyiken sem szenvedett, így már hét mérkőzés óta veretlen az NB I-ben.

Ez tehát a csapat második legjobb sorozata a szezonban, viszont ahhoz, hogy ezt tovább folytassa, szinte tökéletes teljesítményre lenne szüksége a Kecskemét ellen. Az alföldiek idén kétszer is 3-0-ra verték a VRCK-t, így ők számítanak a párharc esélyeseinek, viszont a negyeddöntő utolsó meccsén a Pénzügyőr SE például alaposan meg tudta szorongatni Szasa Nedeljkovics vezetőedző csapatát.

Az elődöntő programja:
2015.03.28, 16:00, Kecskemét, Kecskemét – Vegyész
2015.04.01, 17:30, Kazincbarcika, Vegyész – Kecskemét
2015.04.04, 18:00, Kecskemét, Kecskemét – Vegyész
2015.04.08, 17:30, Kazincbarcika, Vegyész – Kecskemét (ha szükséges)
2015.04.11,18:00, Kecskemét, Kecskemét – Vegyész (ha szükséges)

tm