Kazincbarcika ad otthont az U21-es döntőnek!

A MÁV Előre Székesfehérvár, a Szolnoki Sportcentrum, a DSE Röplabda Akadémia, a Pénzügyőr SE, a Kecskeméti RC és a Vegyész RC Kazincbarcika csapatai között dől el 2022-ben az U21-es bajnoki cím sorsa. A hatos döntőnek a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont ad otthont június 4-e és 6-a között.

Mind a hat csapatnak van esélye a cím elhódítására, és a következő napokban igyekszünk is bemutatni az együtteseket, de elöljáróban csak annyit, hogy a DSE a címvédő, a MÁV Előre kerete az egyik legerősebb, a Szolnok és a Kecskemét viszonylag könnyen jutott be a fináléba, míg a Pénzügyőr és a Vegyész a RÖAK Kaposvárt és a Dágot kiejtve kvalifikálta magát.

Az összecsapásokat a Don Bosco Sportközpontban rendezik június első hétvégéjén, szombattól hétfőig, és azokat a hunvolley.tv élőben közvetíti. A meccsek személyesen is megtekinthetőek, mi több, a Vegyész meccseire reméljük, minél többen összegyűlnek a lelátón. A belépés díjtalan.

A csapatokat két csoportba sorolták, itt körmérkőzést játszanak egymással szombaton. A csoportok első helyezettjei az elődöntőbe jutnak, a csoportok 2. helyezettjei a másik csoport 3. helyezettjeivel mérkőznek (keresztjáték), ezt követően a győztesek a csoportok 1. helyezettjeivel játszanak (elődöntők). A keresztjáték vesztesei az 5-6. helyért játszanak.

A SZOMBATI NAP PROGRAMJA (csúszások várhatók)
10:00 Szolnoki SPC – Kecskeméti RC
11:30 Vegyész RC Kazincbarcika – DSE Röplabda Akadémia
13:00 Pénzügyőr SE – Szolnoki SPC
14:30 MÁV Előre Akadémia – Vegyész RC Kazincbarcika
16:00 Kecskeméti RC – Pénzügyőr SE
17:30 DSE Röplabda Akadémia – MÁV Előre Akadémia

Vasárnap a keresztjátékok 10 és 12 órakor, az elődöntők 17 és 19 órakor kezdődnek. A hétfői helyosztók, döntők 11, 13 (bronzmeccs) és 15 (finálé) órakor kezdődnek, az eredményhirdetés pedig 17 óra magasságában várható.