Kiss: A szurkolóink egész szezonban mellettünk vannak

Vasárnap 19:15-től a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Fino Kaposvár ellen játszik a DRK Magyar Kupa döntőjében. Az Érd Arénában esedékes finálénak a sajtótájékoztatójára került sor kedden, ahol csapatkapitányunk, Kiss Máté válaszolt a kérdésekre.

„Szerintem a csapat nevében beszélhetek arról, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük az első helyet” – válaszolt magyar válogatott liberónk Bobák Róbert moderátor kérdésére. „Nyilván nem mi vagyunk az esélyesek, de egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Sok új dolgot nem tudunk kielemezni ellenfelünkről, ismerjük őket, játszottunk is velük kétszer a bajnokságban. Megpróbáljuk őket lefárasztani, hátha egy hosszabb mérkőzés a segítségünkre lehet.”

Mint korábban már számtalanszor, ezúttal is szóba kerültek a kazincbarcikai szurkolók, akik az első ponttól az utolsóig végig szurkolnak klubjuk játékosainak.

„Egész szezonban ott vannak mellettünk, ami nagyon jó dolog. Én csak akkor tapasztaltam meg igazán, mennyit jelent a támogatásuk, amikor ide szerződtem. Nagyon sokszor tud ez olyan pozitívumot adni, ami mélyről kirángathatja a csapatot” – fogalmazott Kiss, aki ezt követően a M4 Sportnak is adott egy rövid interjút.

A Fino Kaposvár csapatkapitánya, Bögöly Gábor szerint is bármi megtörténhet egy mérkőzésen, de szeretnék érvényesíteni a papírformát.

„Egy meccsen bármi megtörténhet, hiszen a labda gömbölyű” – mondta a sajtóeseményen. „Ahogy fogalmaztak, toronyesélyesek vagyunk, de ez akkor válik valóban azzá, ha ezt a pályán bizonyítjuk. Szeretnénk mindenkinek bizonyítani, ez a csapatban megvan, mert nyolc év után ismét kupagyőzelmet ünnepelnénk.

(főcímkép: MRSZ, Jani Martin)