DRK Magyar Kupa-döntő: szurkolói információk

Vasárnap a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Fino Kaposvárral játszik az Érd Arénában a DRK Magyar Kupa döntőjében. Cikkünkben néhány fontos információval igyekszünk ellátni szurkolóinkat.

A bronzmérkőzés 16:15-kor kezdődik, ez az m4sport.hu-n lesz élőben látható, és a legutóbbi négy kiírás győztese, a Pénzügyőr SE és a tavalyi bronzérmes Kecskeméti RC csap össze egymással. A döntő a tervek szerint 19:15-kor kezdődik, de ez változhat abban az esetben, ha a bronzcsata nagyon elhúzódna (erre azért van kevés esély, mert így is három óra különbség van a két meccs kezdési időpontja között). A finálé az m4sport.hu és az M4 Sport+ csatornán lesz élőben látható.

SZURKOLÓI BUSZ

Még néhány szabad hely van a szurkolói buszon, jelentkezni akár még az utolsó pillanatban, az induláskor is lehet. Árak, további információk az alábbi cikkben találhatók.

Szurkolói busz indul a kupadöntőre; elindult a jegyértékesítés

A HELYSZÍNEN SZURKOLÓKNAK

Jegyeket cikkünk publikálása pillanatában még lehet korlátozott számban vásárolni az eventim.hu-n, de lassan már csak személyesen lesz rá lehetőség. Jó eséllyel telt ház lesz a férfi döntőn, aki tehát az utolsó pillanatra hagyta a jegyvásárlást, az vasárnap minél előbb, akár kapunyitásra (15:15) érkezzen meg az Érd Aréna jegypénztárához. Érdemes figyelni a Hunvolley felületeit jegyvásárlással kapcsolatban.

A Vegyész-szurkolók a D1 és D5 szektorokban foglalhatnak helyet, ez van a legközelebb a bejárathoz, a mosdókhoz. A szektort a szövetség 18:15-ig kizárólag a GreenPlan-VRCK szurkolói részére tartja fent. Természetesen szúró-vágó eszközöket, üveges és flakonos italokat nem lehet bevinni az Érd Arénába, ételt-italt a létesítmény büféjében lehet vásárolni. Szurkolóink kérik, hogy aki teheti, sárga pólóban szurkoljon a helyszínen! A szövetség igyekszik az eseményt rengeteg látványelemmel készülni, például mindenki széke alatt lesz egy karperec, ami sárga-kék színben fog villogni, amennyiben a csapat pontot szerez.

A DRK Magyar Kupa hétvégéjén ismét SEYU-szelfikkel lehet biztatni a játékosokat, nem csak az Érd Arénából, hanem akár otthonról is. A szelfiket itt lehet elküldeni, amik az Érd Aréna kivetítőin is láthatók lesznek.

AKIK ITTHON MARADNAK…

…de mégsem szeretnék egyedül nézni a döntőt, azoknak közös meccsnézésre lesz lehetőségük a Don Bosco Sportközpont büférészében.