Leány U20: cél a középmezőny

Szombaton hazai környezetben kezdi meg szereplését az új idényben U20-as leány csapatunk. Ennek apropójából bemutatjuk a főszereplőket.

Túlzás lenne azt állítani, hogy felkészülten várja az új idényt U20-as leány csapatunk, hiszen augusztusban limitált lehetőség volt az edzésre, és arra sem számított senki, hogy az iskolakezdés első napjaiban közli a tankerület: szeptember 15-ig nem lehet használni a termeket. A mieink idén a harmadik vonalba kaptak besorolást, annak is a keleti csoportjába, és olyan együttesek ellen kell egyebek között pályára lépniük, mint a DVTK, a Fatum-Nyíregyháza vagy a DEAC. Összesen kilenc csapat szerepel ebben a csoportban.

„Az előző szezonban még a másodosztályban szerepeltük, keleten, és a tizedik helyet szereztük meg a húszcsapatos bajnokságban. Az átszervezések miatt az első két osztály tizennyolccsapatos lett, így idén is szerintem a középmezőnyt célozhatjuk meg. Ehhez azonban szeretnénk, ha elegendő számú edzést tudnánk tartani, megfelelő körülmények között, mert csak úgy kerülhetünk be az első ötbe” – mondta Juhász Krisztián edző.

Leány U20 III. o. Kelet-alapszakasz
Edző: Juhász Krisztián
Játékosok: Ábel Regina, Batki Laura, Berecz Frida, Fodor Mirjam, Fóris Anna, Kékedi Laura, Kis Lara, Kiss Viktória, Kovács Anna, Nyári Alexandra, Pásztor Eszter, Próbáld Zsófia, Sándor Gabriella, Tasnádi Nikolett, Tóth Enikő, Zelena Boglárka.