Ma a Pécs látogat Kazincbarcikára

Nyolcadik bajnoki meccsét vívja ma késő délután a VRC Kazincbarcika, ellenfele az Irinyi Tornacsarnokban 17.30-tól a Pécsi TE-PEAC lesz.

Daniel Oravec vezetőedző legénysége szerdán nagy csatában győzte le 3-1-re a HÉP-Kecskeméti RC-t, így továbbra is veretlen a bajnokságban. Papíron a Pécs elleni összecsapás könnyebnek ígérkezik, azonban a vendégek keretében van két igen rutinos szélső ütő, akikre nem árt odafigyelni. A 33 éves, kubai Yanier Cordies Salazar korábban játszott Kaposváron is, de hozzá hasonlóan ponterősen játszik Horváth Balázs is.

„Nem becsülünk le senkit, ugyanúgy igyekeztünk a pécsiekből is felkészülni, mint a kecskemétiekből” – árulta el a vrck.hu-nak Oravec. „Tudjuk, hogy szerdán nem játszottunk a legjobban, de nyertünk, megszereztük a három pontot. A hibákat a jövő heti edzéseken lesz időnk kijavítani, de most a Pécsre kell összpontosítanunk, hiszen nem szabad, hogy meglepetés érjen bennünket.”

Az Irinyi Tornacsarnokban azért játszik csapatunk, mert a Don Bosco Sportközpont foglalt. Hogy a régi-új termet is megszokják a játékosok, hétfőn egy négyszettes edzőmeccset játszottak az NB II-ben szereplő Miskolci EAFC ellen (melyet a VRCK 4-0-ra nyert).

A találkozóra a belépés ingyenes. Az esemény Facebook-oldala ide kattintva érhető el.