Már csak két meccs van hátra

Legalábbis az alapszakasz küzdelmeiből, melyet a Vegyész RC Kazincbarcika minden bizonnyal a harmadik helyen fog zárni – ehhez azonban szombaton le kell győznie hazai pályán a MAFC-BME együttesét.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, 21. FORDULÓ
VEGYÉSZ RC KAZINCBARCIKA – MAFC-BME
2016.02.27, szombat, 17:30, Kazincbarcika, KSK Tornacsarnok. Jv.: Adler, Éva.
Belépő: 400 Forint.

A fővárosiak kellemetlen ellenfelek, sosem lehet tudni, éppen melyik arcukat mutatják. Az elmúlt években több remek eredményt is elértek, a Vegyészt nem egyszer megtréfálták már. Idén hullámzóbbak, mint korábban, viszont a Magyar Kupa bronzmeccsén így is elloptak két szettet a Dági KSE-től.

November 22-én Budapesten a VRCK 3-1-es győzelmet aratott a MAFC vendégeként. A fővárosiak a második szettet megnyerték, de a többiben nem igazán tudták megakadályozni Juhász Péteréket a győzelem megszerzése érdekében – együttesünk 14-re, 16-ra és 20-ra nyerte a játszmákat.

A MAFC a legutóbbi bajnokiját 3-0-ra megnyerte hazai pályán a Péccsel szemben, azt megelőzően viszont kikapott öt szettben Szolnokon. A Vegyész Kaposváron szenvedett 3-0-s vereséget a múlt héten, igaz, Toma Sándor legényei alaposan megizzasztották a címvédőt.

tm