Másfél hét felkészülés áll a rendelkezésre

Január 4-e óta újra közös, labdás és kondi edzésekkel készül a szezon folytatására a Vegyész RC Kazincbarcika férfi csapata. Toronyai Miklós együttese legalább egy, de inkább két felkészülési mérkőzést szeretne játszani ez idő alatt.

A két ünnep között három napon át voltak közös foglalkozások a Don Bosco Sportközpontban, de a szabadnapok alatt sem tétlenkedhettek a játékosok, hiszen odahaza is kellett mozogniuk. Ezen a héten négy alkalommal is tud délelőtt edzeni felnőtt csapatunk, a fizikális erősítés mellett azért a labda is elő fog kerülni. Délutánonként már a labdáé lesz a főszerep, és vasárnap már játszik is egy felkészülési mérkőzést a VRCK.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vegyész RC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés

Hétfő délután csak egy átmozgató edzés szerepel a programban, majd kedden újabb edzőmeccs van tervben, ez azonban egyelőre nem került lefixálásra. Csütörtökön, január 14-én pedig már tétmérkőzés vár Juhász Péterékre, hiszen a Kistext gárdáját fogadják a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján (amit élőben közvetítünk).

Utánpótláscsapataink egy része is újra edzésbe állt, nehezítő körülmény az U17-es és U19-es fiúk számára, hogy az Irinyi Tornacsarnokban – november vége óta – továbbra sincs fűtés.

(fotó: Kovács Loretta, vrck.hu archív)