Továbbra is fontos a megelőzés

A koronavírus-járvány miatt a folytatásban is csak zárt kapuk mögött lehet mérkőzéseket játszani, ettől függetlenül a Vegyész RC Kazincbarcika játékosai és stábtagjai folyamatos egyészségügyi kontroll alatt készülnek a januári és februári meccsdömpingre.

Voltak játékosok, akik a két ünnep között saját költségükön leteszteltették magukat, de a héten mindenki átesik egy újabb teszten. Továbbra is fontos a megelőzés, éppen ezért a vezetőség folyamatosan kéri a játékosokat, gondoskodjanak a megfelelő vitaminbevitelről. Aki tünetet produkál, azonnal izolálja magát, és a csapatorvossal, dr. Rácz Zsigmonddal veszi fel a kapcsolatot.

A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége korábban úgy fogalmazott, minden bajnoki és kupamérkőzés előtt 18-36 órával kötelező a gyorsteszt elvégzése, így viszonylag sűrűn lesznek ellenőrizve a főszereplők.

A VRCK most vasárnap Kecskeméten játszik felkészülési mérkőzést, majd jövő hét kedden, ugyancsak a felkészülés jegyében, a DEAC ellen lép pályára. Együttesünk csütörtökön, január 14-én már a Kistext csapatát fogadja a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján.