Még nyeretlen a Debrecen – előzetes

Vasárnap a megszokott helyen és időben, a KSK Tornacsarnokában 17:30-kor fogadja a Vegyész RC Kazincbarcika a Debreceni EAC-ot a férfi röplabda NB I. 5. fordulójában. A találkozó esélyesei a hazaiak, míg a vendégek a tisztes helyállásban bízhatnak.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, 5. FORDULÓ
VEGYÉSZ RC KAZINCBARCIKA – DEAC
2015.10.18, vasárnap, 17:30, Kazincbarcika, KSK Tornacsarnok
Vezeti: Jámbor, Suba
Facebook-esemény

Vasárnap a Debrecen látogat a KSK Tornacsarnokba. (Fotó: vrck.hu)
Vasárnap a Debrecen látogat a KSK Tornacsarnokba. (Fotó: vrck.hu)

Két olyan csapat találkozik egymással vasárnap a vegyészvárosban, melyek eltérő célokért küzdenek. A Kazincbarcika szeretne minél fényesebb érmeket szerezni, míg a Debrecen a kiesést kerülné el. A borsodiak szekere eddig jól megy, bár erősebb ellenféllel még nem találkoztak. Ellenben a hajdúságiak mind a négy bajokijukat elveszítették, legutóbb a PTE-PEAC C-Doki csapatától szenvedtek 3-1-es vereséget hazai pályán.

Toma Sándor, a VRCK vezetőedzője ezúttal is koncentrált játékot vár csapatától, főleg azért, mert a jövő héttől már jönnek a keményebb meccsek.

„Eddig nem lehetett panasz a játékosok hozzáállására és teljesítményére, így most vasárnap is azt várom tőlük, hogy kellő önbizalommal, jó játékkal legyőzzük a Debrecent” – mondta Toma Sándor a vrck.hu-nak. A szakember hozzátette, mivel a jövő héten Kecskeméten vendégszerepel az együttes, ezért péntekre még engedélyezett egy kis focit, amit közös vacsora és beszélgetés követett.

Szombat reggel azonban már edzést vezényelt Toma Sándor, melyről sérülés miatt Banai Máté igazoltan hiányzott. Az biztos, hogy vasárnap Banai mellett Árva Milán és Kovács Zoltán sem fog játszani.

Tóth Milán