Milev és Páez is elkötelezte magát

Az ütő Vlado Milev és a feladó Carlos Páez is a VRC Kazincbarcikában folytatja pályafutását.

Klubunk örömmel jelenti be, hogy Vlado Milev és Carlos Páez is a VRCK-t erősíti a 2018/19-es szezonban. Ahogy Kárpáti László klubelnök fogalmazott, „szerződésükkel a zsebükben” mentek nyári pihenőjükre a játékosok, akik a felkészülési időszakban térnek vissza Kazincbarcikára.

Milev és Páez sem fog unatkozni a nyáron: előbbi ugyanis oszlopos tagja a macedón válogatottnak, míg utóbbi egy hónapig hazájában játszik klubunk engedélyével, ráadásul csapatkapitányként. Természetesen a pihenésre is jut idejük, hogy a VRCK nyári programjába a lehető legjobb állapotban csatlakozzanak be.

A légiósok még egy-egy videót is küldtek, amiben elárulják a barcikai szurkolóknak, jövőre is a sárga-kékeket fogják erősíteni. Döntésüket az előző szezon végén szinte azonnal meghozták, hiszen kiválóan érzik magukat Kazincbarcikán.

 

 

A keret többi tagjával is folyamatosak az egyeztetések, tárgyalások, de mivel az előző szezonban mindenkivel egy plusz egyéves szerződést kötött klubunk, nagy mozgás nem várható a csapatnál. Korábban egy játékos érkezéséről már beszámoltunk, Németh Szabolccsal egy plusz egyéves szerződést kötöttünk.