MVM Magyar Kupa-döntő: információk a szurkolói buszról

Március 13-án 18:30-as kezdéssel a Vegyész RC Kazincbarcika az MVM Magyar Kupa döntőjében lesz érdekelt a Pénzügyőr SE ellen. Az összecsapásra klubunk szurkolói buszt szervez, aminek a díja tartalmazza a belépő árát.

Klubunk nagy buszt indít, de érdemes minél előbb jelentkezni. Jelentkezni kizárólag egyesületünk munkatársánál, Tóth Milánnál lehet személyesen, vagy a toth.milan@vrck.hu email címen. A jelentkezéshez szükséges megadni a buszon utazó nevét és személyi igazolványának számát, telefonszámát és email címét (kapcsolattartás, programváltozás esetére). A jelentkezés kizárólag a költség megfizetésével válik véglegessé.

A szurkolói busz ára 5.000 forint, amely már tartalmazza a mérkőzés belépőjegyét is. A Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika igazolt játékosai kedvezményesen utazhatnak és léphetnek be az Érd Arénába, ők 2.000 forint ellenében válthatják meg ülőhelyüket a buszon és a lelátón. A jegyeket legkésőbb indulás előtt kapják kézhez, hiszen azokat klubunk csak a jövő hét elején veszi át. Számlaigényüket kérjük, előre jelezzék.

A busz 2022. március 13-án, 12:00-kor fog indulni a Don Bosco Sportközpont parkolójából (máshol nem áll meg utast felvenni), és az eredményhirdetést követően indul vissza. Így lehetőség lesz a bronzmérkőzést (Kecskemét-Kaposvár, kezdés 15:30) és a döntőt is megtekinteni.

A buszra igényt nem tartó szurkolóink jegyeket online tudnak vásárolni az erdarena.hu-n, a belépők ára 2.000 és 1.200 forint (diák, nyugdíjas).