Negyedjére is sikerült legyőzni a Szolnokot

Vasárnap délután a Szolnoki RA vendégeként nyert 3-0-ra a VRC Kazincbarcika a férfi röplabda NB I-ben, tovább nyújtva győzelmi szériáját.

Azzal a tudattal léphetett pályára Szolnokon a VRCK, hogy a szezonban mind a három eddigi összecsapását megnyerte a Tisza-partiak ellen. A hazaiak jól kezdtek, de az első és a második szett közepén Daniel Oravec legényei tempót tudtak váltani, melynek köszönhetően 17-re nyerték mindkét felvonást. A harmadik játszmában már 20 fölé jutottak a szolnokiak, de végül ez is kazincbarcikai sikerrel zárult, ami vendég győzelmet jelentett.

Ez volt a Kazincbarcika 13. bajnokija, és hasonlóan a szerdai rangadóhoz, ezt is 3-0-ra nyerte.

Legközelebb január 21-én (17.30), hazai pályán játszik a VRCK, ellenfele a MÁV-Előre lesz a Don Bosco Sportközpontban.


JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA NB I., ALAPSZAKASZ, 13. FORDULÓ
Szolnoki RA – VRC Kazincbarcika 0-3 (-17, -17, -21)
Tiszaligeti Sportcsarnok, Szolnok, 80 néző. V.: Csizmarik, Bodrogi.
Szolnok: Guzmics 1, Fülöp 10, Varga Z. 8, Gönczi 9, Tamasi Á. 7, Kohlman 3. Csere: Farkas R. (liberó), Tóth G. 1, Tóth I. 1, Szabó P. 4. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.
VRCK: Toronyai 1, Milev 10, Banai 12, Árva 10, Mészáros 8, Juhász 3. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Páez 1, Blázsovics 2, Gebhardt N. 7, Dudás (liberó). Vezetőedző: Daniel Oravec.

Gulyás Ferenc: Szerettük volna megnehezíteni a borsodiak dolgát, de tudtuk, nem mi vagyunk az esélyesek. Nekünk azonban nem őket kell megvernünk.

Daniel Oravec: Majdnem mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni. Ezúttal is voltak pontatlanságaink, melyeket mindenképpen szeretnénk kijavítani a jövőben.

Főcímkép: VRCK archív/Tóth Milán