Kárpáti Zoltán: Eddig jó úton haladunk

Klubunk ügyvezetője, Kárpáti Zoltán válaszolt az Észak-Magyarország újságírójának a kérdéseire.

„Itthon a kitűzött célunk a bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése, eddig jó úton haladunk” – idézi az ügyvezetőt az Észak-Magyarország online hírportálja, a boon.hu, még a vasárnapi, szolnoki bajnoki előtt. „Tizenkét meccs alatt egy szettet veszítettünk a bajnokságban, a kupában a Kaposvár lesz az ellenfelünk az elődöntőben.”

A VRCK egyedüli férfi magyar csapatként a Közép-európai Ligában (MEVZA) is elindult, ahol az előző idényben csupán két győzelmet tudott felmutatni, idén viszont négy-négy siker és vereség a mérlege.

„Az induláskor kitűztük azt is, ami igen ambiciózus elképzelés volt, hogy a MEVZA-ban jussunk be a négybe” – tette hozzá Kárpáti Zoltán. „Jelenleg ötödikek vagyunk és még van hátra két nehéz meccsünk idegenben. Amennyiben a Myjava és a Kranj elleni mérkőzés másként alakult volna, most talán a négyről beszélhetnénk, ám sajnos mindkettőt elveszítettük, viszont a tanulságokat levontuk ezen pofonok után. Tapasztaljuk, látjuk, hogy precízebben, pontosabban kell játszani, sokat kell dolgozni ebben vagy más nemzetközi sorozatban azért, hogy stabil résztvevők, illetve éllovasok legyünk. Jó csapatunk van, ha mindenkit meg tudunk tartani jövőre is, továbbá egy-két poszton erősödünk, biztosan jönni fognak a jelenlegitől is jobb eredmények.”

A teljes interjú a boon.hu-n olvasható.