Németh, Szabó és a VRCK is várja a szavazatokat!

Németh Szabolcsra, Szabó Dávidra és a Vegyész RC Kazincbarcikára is lehet szavazni a Magyar Röplabda Szövetség által létrehozott közönségszavazáson.

A legjobb magyar férfi játékos/páros kategóriában két vegyészes is bekerült: Németh Szabolcs és Szabó Dávid. Szavazni ide kattintva lehet!

Németh Szabolcs
A szélső ütő, aki korábban a válogatott csapatkapitánya is volt, tavasszal még a Steaua Bucuresti légiósaként szerepelt, az Európa Ligában pedig csapatvezetőként pallérozta a nemzeti csapatot, az Európa-bajnoki selejtezőkre azonban újra szerelést öltött, menet közben pedig Kazincbarcikára igazolt, ahol alaposan kivette a részét abból, hogy csapata ősszel még százszázalékos a bajnokságban, már elődöntős a Magyar Kupában és a MEVZA-kupa alapszakaszában is a második helyen áll.

Szabó Dávid
A Vegyész csapatkapitánya méltán jutott be a legjobb öt közé, hiszen egyik vezéregyénisége volt a hosszú idő után bajnoki címet és Magyar Kupát nyert Kazincbarcikának. A sikertörténet az ősszel is folytatódik, hiszen a csapat ősszel veretlenül vezeti az NB I A-csoportját, már elődöntős a Magyar Kupában és a Közép-Európai Ligában is a második helyen áll, azaz komoly esélye van a négyes döntőbe kerülésre.

Legjobb magyar csapat kategóriában klubunkra lehet szavazni. Szavazni ide kattintva lehet!

Vegyész RC Kazincbarcika
A borsodi csapat 12 év elteltével állhatott fel a bajnoki dobogó tetejére, s egyúttal a kupagyőzelmet is megszerezte, azaz idén mindent vittek a férfiaknál. Jelenleg pedig úgy áll a helyzet, hogy akár meg is védhetik címüket, hiszen százszázalékos teljesítménnyel vezetik csoportjukat a bajnokságban, már négy között vannak a Magyar Kupában és már a nemzetközi porondon is villogtatják oroszlánkörmeiket, hiszen a második helyen állnak a MEVZA-kupában is.

(Forrás és főcímkép: hunvolley.hu, MRSZ-Facebook)