Öt szettben, 0-2-ről nyertek juniorjaink

Izgalmas és rendkívül fordulatos mérkőzésen nyert U21-es csapatunk szerda kora este a Debrecen U21-es együttese ellen az Irinyi Tornacsarnokban.

Viszonylag simán nyerte az első és a második játszmát is a DEAC, ráadásul az elsőben 11-5-ről fordított. A harmadikban aztán a Vegyész RC Kazincbarcika lépett oda, mindössze hét pontot engedélyezett ellenfelének. Nagyon a negyedik játszmában sem rágták le körmeiket a hazaiak, a legszorosabbra a záró játékrész sikerült.

„Két alapemberünk hiánya miatt a harmadik szettől változtattunk, mert addig nem igazán ment a játék” – mondta Bokor Elek edző, akitől megtudtuk, hogy betegség miatt Toma Áronra és Tóth Krisztiánra sem számíthatott, így a még fiatalabb László Márk, Erdélyi Péter kettős kapott lehetőséget. „Hullámzóan játszottunk, de szerencsére sikerült megnyerni az összecsapást. Most ennek tudunk csak örülni.”

A mieink az ötödik helyen állnak a tabellán.

Nem mellesleg a múlt hétvégén U19-es csapatunk is játszott: előbb öt szettben legyőzték a DEAC csapatát, majd ugyanilyen arányban kaptak ki a GLP-Nyíregyházától. Úgy tűnik, fiataljaink nem szeretik a rövid mérkőzéseket.

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ
Vegyész RC Kazincbarcika – Debreceni EAC 3-2 (-16, -20, 7, 19, 12)

(Fotó: Tóth Milán/vrck.hu – archív)