Otthon, de még zárt ajtók mögött nyerhetjük meg a párharcot

Szerda este 19 órától a GreenPlan-VRCK lezárhatja a Kistext SE elleni párharcot, hiszen a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjében 2-0-ra vezet, és a négy közé kerülésért már csak egy mérkőzést kell nyernie.

Szűk egy héttel ezelőtt, a Don Bosco Sportközpontban kezdődött az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharca az alapszakasz-3. borsodiak és a hatodik helyen zárt fővárosiak között. Azt a mérkőzést magabiztosan nyerte meg 3-0-ra a GreenPlan-VRCK, és három nappal később, vasárnap, az UTE pályán is ilyen arányban sikerült diadalmaskodnia.

„A koncentrációt azonban fent kell tartani, nem jutottunk még tovább” – figyelmeztetett Toronyai Miklós, a Kazincbarcika vezetőedzője. Nem is lehet félvállról venni az ellenfelet, hiszen a hétvégén a három kiváló légióst is felvonultató kispestiek tudtak kellemetlen perceket okozni. Ráadásul ilyenkor benne lehet a fejekben egy kis könnyelműség, míg a Kistext tét nélkül vetheti bele magát a mérkőzésbe.

„Vasárnap éreztem a társaságon, hogy nem volt maximális a figyelem, ennek ellenére is kézben tartottuk az összecsapást. Annál viszont profibbak a játékosaink, hogy ezt a hibát még egyszer elkövessék, és bár zárt ajtók mögött játszunk, szeretnénk minél előbb győzelmet és továbbjutást szállítani a szurkolóinknak” – tette hozzá Toronyai.

Az összecsapást a Don Bosco Sportközpont saját YouTube-csatornáján keresztül fogja közvetíteni, ugyanakkor Facebook és Instagram-oldalunkon is több tartalommal fogunk jelentkezni a szerdán 19 órakor kezdődő összecsapásról.