Utánpótlás: U13-as lányaink és U15-ös fiaink is pályán voltak

A legutóbbi hétvégén U13-as lány csapatunk mellett U15-ös fiú együttesünk is pályára lépett – előbbiek Budapesten, utóbbiak pedig a Don Bosco Sportközpontban.

Az élvonalban szereplő fiú U15-ös (gyerek) csapatunk számára továbbra is a fejlődés, a tapasztalatszerzés a legfontosabb. Sajnos a teremproblémák továbbra is fennállnak, de néhány hete péntekenként is sikerül „becsempészni” egy kis felzárkóztató edzést, ahol Veres István foglalkozik a fiatalokkal. Fiaink lendülete azonban töretlen, és egyre több, szép dolgot művelnek a pályán. Legutóbb idehaza szerepeltek, de a Dág és a Szeged is jobbnak bizonyult.

A III. osztályban pallérozódó minis lányaink két tornagyőzelem után látogattak a jó erőkből álló Újpest otthonába. A KSE csapatát 2-1-re legyőzték a lányok, míg a hazaiaktól ilyen arányban kaptak ki, így ezüstéremmel gazdagodtak.

„Két izgalmas és változatos bajnokit játszottunk az UTE csarnokában. Kár az UTE elleni vereségért, de ennyit nem lehet hibázni, különösen nem az első sornak. A második játszmát fantasztikus játékkal hozták a lányok, viszont a döntő játszmát behúzták a hazaiak. Tanulságos volt a két meccs. Április elején újra bajnoki pontokért játszunk, otthon” – foglalta össze a hétvége történéseit Máté Zsolt edző.