Pályán az utánpótlás: érmes minisek, magabiztosabb U17-esek

A mögöttünk hagyott hétvégén pályán voltak a legkisebbek egy Röpsuli-tornán, míg az U17-es csapatunk hazai pályán mutathatta meg magát.

A Máthé László és Bene Anett által edzett manó és szupermini csapatunk Gödöllőn lépett pályára, és gazdagodott egy harmadik illetve egy negyedik hellyel. A VRCK legfiatalabb röplabdásai nem csak eredményesek voltak, hanem remekül is érezték magukat az egész napos tornán.

A csapatok tagjai: Falucskai Erik, Lipták Marcell, Kohut Dávid, Ombódi Dominik, Székely Dorián, Farkas Emese, Horváth Eszter, Dobóczi Olivér, Polláck Levente, Lipusz Patrik, Majoros Max, Németh Ádám, Csàk Tamàs, Varga Zsófia. Edzők: Máthé László, Bene Anett.

Szombaton az Irinyi Tornacsarnokban az U17-es csapatunknak volt jelenése, méghozzá a Dunaújváros, a Pénzügyőr és a Nyíregyháza ellen. Az előző tornán mindhárom csapattól kikaptak serdülőink, ezúttal viszont csak a magyar válogatott alapját adó újvárosiak ellen lett egyértelmű vereség a vége. A Nyíregyházával szemben szettet sem veszített Kovács Zoltán edző legénysége, míg a budapestiektől ugyan kikaptak, de csak nagy csatában, öt szettben.

A csapat tagjai: Kondor Kristóf, Gál Levente, László Márk, Kohut Bence, Lévai Péter, Lőrincz Ákos, Dániel Gergő, Ivancsó Tamás, Zobolyák Dániel, Erdélyi Péter. Edző: Kovács Zoltán.