Pécsre látogat vasárnap a Vegyész

Vasárnap 15 órától a Pécsi TE-PEAC vendége lesz a Vegyész RC Kazincbarcika a férfi röplabda NB I A-csoportjának 2. fordulójában.

A két, Vidux-Szegedi RSE ellen sikeresen megvívott bajnoki találkozót követően Pécsre látogat Marek Kardos vezetőedző csapata.

„A múlt héten véget ért a fitnesz- és kondiprogram nehezebb része, ami pedig a technikai edzéseket illeti, sokat dolgozunk a blokk- és mezőnyvédekezésünkön” – árulta el honlapunk érdeklődésére a 45 éves szakember. „A Pécs ellen mindenki lehetőséget fog kapni, hiszen a junioroknak ezen a héten nincs mérkőzésük, nekik is meg kell kapniuk a terhelést a hétvégén. Egy ilyen hosszú, jó hatórás buszútnál nagyon figyelni kell arra, hogy legyen idő a kinyújtózásra, így terveink szerint már délben megérkezünk Pécsre.”

A Pécs idén kizárólag amatőr és fiatal játékosokra számít, vélhetően a bennmaradásért fog harcolni. Egy találkozót játszott le eddig a bajnokságban, azon három sima szettben kikapott a MAFC-BME-től. A Magyar Kupában is a műegyetemistákkal találkoztak a Baranya megyeiek, Gyöngyösi Zoltán együttese ott is vereséget szenvedett, egyetlen szettben sem tudta elérni a 20 pontot.

A találkozó alakulását ide kattintva lehet nyomon követni.