Reffatti a Vegyész játékosa

Klubunk örömmel jelenti be, hogy a szezon végéig szóló szerződést kötött a magyar bajnokságban negyedik szezon óta szereplő Willian Reffattival.

Reffatti 2019 és 2021 között a Pénzügyőr SE alapembere volt, két Magyar Kupa-győzelem és egy bajnoki aranyérem volt a mérlege a fináncokkal. Másfél éve igazolt a Kistexthez, ahonnan szerződése felbontását követően, november közepén távozott. Eddigi pályafutása alatt neves brazil klubokban, egyebek között a Botafogóban és a Bento Voleiban is megfordult, míg Európában a portugál Benfica és a ciprusi Pafjakosz játékosa volt.

A mostani szezonban Reffatti hat mérkőzésen lépett pályára (a hvf-web.dataproject.com adatai alapján), 105 pontot szerzett 57%-os ütéshatékonyság mellett.

„Boldog vagyok és jól érzem magam. Ez a hónap nagyon nehéz volt a számomra, most már csak edzeni és játszani szeretnék. A klub sokat segített nekem és a családomnak, ami rengeteget jelent a számunkra. Most már tényleg csak viszonozni szeretném ezt a klub irányába, jó eredményekkel meghálálni” – mondta a vrck.hu-nak Reffatti, aki a 29-es mezben fog játszani a GreenPlan-VRCK-ban.

NÉVJEGY
Név: Willian Reffatti da Costa
Született: 1987.05.01., Tres de Maio, Brazília
Nemzetisége: brazil
Posztja: szélső ütő
Magasság: 193 cm
Mezszám: 29
Korábbi európai klubjai: Kistext, Pénzügyőr, Pafjakosz (ciprusi), Benfica (portugál).

A GreenPlan-VRCK vasárnap a címvédő Pénzügyőr SE-t fogadja a Don Bosco Sportközpontban, az összecsapást 19 órától az M4 Sport+ élőben közvetíti.