Sümegre utazik a Vegyész vasárnap

A nemzetközi kupamérkőzést követően bajnoki összecsapás vár a Vegyész RC Kazincbarcikára. A hét utolsó napján a kék-sárgák a Sümegi RE otthonában lépnek pályára a bajnokság 8. fordulójában.

Az biztos, hogy Toronyai Miklós is a csapattal tart az A-csoport negyedik helyén álló Sümeg otthonába, hiszen Carlos Páez lábsérülése még nem jött teljesen rendbe. Habár a Veszprém megyeieket a Don Bosco Sportközpontban könnyedén verte a Vegyész a két csapat első bajnokiján, Marek Kardos vezetőedző szerint nem lehet leírni fiatal ellenfelüket.

„Vannak ügyes játékosaik, a kis terem számukra előnyt jelenthet, amihez nekünk előbb alkalmazkodni kell. Nem fogunk tartalékolni, az elejétől a végéig komolyan vesszük a találkozót, mert a három pont nem fog az ölünkbe hullani” – fogalmazott a 45 éves szakember honlapunk érdeklődésére.

A Sümeggel az előző szezonban nem találkozott a Vegyész, de az azt megelőző idényben idegenben és odahaza is legyőzte. Legutóbb még 2015-ben fordult elő, hogy a sümegiek szettet tudtak nyerni az ötszörös bajnokkal szemben.

A 16:30-kor kezdődő találkozó eredményének alakulását itt lehet nyomon követni.

(fotó: vrck.hu / Kovács Loretta)