Köszönjük! – üzenik az egri röplabdások

Szerdán több mint 120 ezer forint adomány gyűlt össze a leukémiával harcoló egri röplabdás, Kovács Máté gyógyulása érdekében. Vincze Tamás, az egriek edzője, klubunk egykori játékosa ezúttal köszönőlevelet írt a kazincbarcikai szurkolóknak.

„Kedves Vegyész Szurkolók!

A szerdai Challenge Kupa-mérkőzés igazán színvonalas visszavágót hozott, csupán hajszál híján maradt le a Vegyész az aranyjátszma kiharcolásától.

Az egri röplabdás fiúk, a találkozó labdaszedői csapattársuk, Máté gyógykezelésének kifizetését segítő adománygyűjtés sikeréért is szurkoltak. Nevükben is ezúton szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik a helyszínen készpénzes adomány formájában vagy átutalás indításával a nemes cél mellé álltak.

Az adománygyűjtő dobozban 123.000 Ft támogatás gyűlt össze! Köszönetünket fejezzük ki a csapat stábjának is (különösen Kárpáti László, Dudás András és Tóth Milán uraknak), hiszen a kezdeményezés ötletét első pillanattól támogatták!

Mindennek köszönhetően tanítványaim is nagyszerű élményben részesültek a pálya szélén munkálkodva, testközelből rácsodálkozva a minőségi teljesítményt nyújtó játékosok megmozdulásaira. Élményszámba ment a csodálatos támadójátékot bemutató brazil Marcílio Braga, vagy épp a sérülések miatt beugró Toronyai Miki előkészítő játéka.

Üdvözlettel és további szép sportélményeket kívánva,

Vincze Tamás
Egri Városi Sportiskola”


Aki még szeretne adakozni, semmiről nem maradt le, hiszen ide kattintva megtalálja a banki átutaláshoz szükséges adatokat.

Az egri röplabdások nem először jártak a Don Bosco Sportközpontban, amikor tehetik, kisebb-nagyobb csoportokban, de ott vannak a mérkőzéseken. Ezúttal gazdagabbak lettek egy dedikált labdával is, ahogy Máté is – ő egy Bajnokok Ligája-labdát kapott Blázsovics Péteréktől.

A szerdai összecsapásról az Európai Röplabda-szövetség honlapja, a cev.eu is írt, és külön kiemelte a mérkőzés elején bemutatott koreográfiát, valamint az adománygyűjtést.

A Máté részére aláírt labda.