Szavazz december legjobbjára – videók!

Január 9-én éjfélig várjuk a szavazatokat a listánkban szereplő három röplabdázóra, akik közül a szurkolók dönthetik el, ki volt december hónap legjobb VRCK-játékosa.

JUHÁSZ PÉTER

Nehéz hónapjuk volt a centereknek, hiszen Banai Máté sérülése miatt – egy alkalmat leszámítva – minden mérkőzést végig kellett játszania Juhász Péternek és Lubos Mackónak. Nem is tették rosszul, statisztikai mutatójuk rendben volt, Juhász pedig a stabil játékának köszönhetően a magyar válogatottban is kezdő helyet harcolt ki magának.

LUBOS MACKO

Szlovák légiósunk lassan lendült játékba, de novemberben és decemberben már kezdte megmutatni, miért is szerződtette a VRCK. Habár a Mladost Zagreb ellen kikapott együttesünk a Közép-európai Kupában, a siker nem Lubos Mackón múlt, aki 13 pontot szerzett a horvát bajnok ellen.

SZABÓ DÁVID

Mindenkinek vannak rosszabb napjai, így csapatkapitányunknak is, azt azonban nem lehet tőle elvitatni, hogy ne küzdene. A szakmai stáb nem véletlenül jelölte Szabó Dávidot erre a listára, mert amellett, hogy a Bajnokok Ligája-főtáblás ACH Volley Ljubljana ellen ő volt csapatunk legeredményesebb játékosa, tökéletesen elvégzi a védekezői feladatait: támadásokat akaszt meg blokkjaival, a mezőnymunkája pedig példás.

[Total_Soft_Poll id=”4″]