Szurkolói információk a Don Bosco Kupáról

Szombaton a Városi Tornacsarnokban (Irinyi), vasárnap pedig a Don Bosco Sportközpontban lesznek az V. Don Bosco Kupa felkészülési röplabdatorna mérkőzései, melyek védettségi igazolvány felmutatása mellett látogathatók.

Mindkét napon látogathatók a mérkőzések, a kormány döntése értelmében azonban ez kizárólag védettségi igazolvány és egy személyazonosságot igazoló okmány együttes felmutatásával lehetséges. Az Irinyiben már a bejáratnál, a Don Bosco Sportközpontban a lelátó büfé felé néző ajtajánál kell az okmányokat felmutatni. Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező, 18 éven alatti személy kizárólag törvényes képviselője jelenlétében tartózkodhat a lelátón.

V. Don Bosco Kupa: rangos hazai mezőny az idei tornán

Egyéb, fontos információk

Szombat, Városi Tornacsarnok: Mivel a volt Irinyi környékén építési munkálatok zajlanak, ezért a csarnok kizárólag a Tardonai út felől, a játékos/személyzeti bejáraton át közelíthető meg. Így kizárólag a pályán keresztül lehet feljutni a lelátóra, ezért kérjük a nézőket, hogy legkésőbb tíz perccel a találkozók kezdése előtt jelenjenek meg, ellenkező esetben a szettek közötti szünetben tudjuk csak felengedni az érdeklődőket.

Vasárnap, Don Bosco Sportközpont: Felhívjuk a vasárnapi meccsek iránt érdeklődők figyelmét, hogy a Don Bosco Sportközpontban a lelátóra kizárólag a büfével szemben lévő ajtón át tudnak eljutni.

(főcímkép: VRCK archív)