Telt házzal indul a VRCK Volleyball Talent 2019 tehetséggondozó tábora!

Nagyjából 30 fiatal röplabdázóval indul hétfőn a Vegyész RC Kazincbarcika tehetséggondozó tábora, a VRCK Volleyball Talent 2019, amely a második ilyen jellegű tábor lesz a klub életében.

Mivel a Vegyész öt megyében fogja felügyelni fiú vonalon az utánpótlás-nevelést, elsősorban Nógrádból, Borsodból, Hevesből, Szabolcsból és Hajdúból várta együttesünk a jelentkezőket, de Ibrány, Ózd, Tiszaújváros és Pásztó mellett Budapestről és Szarvasról is érkeznek a kéthetes táborba. Mellettük a kazincbarcikai fiatalok is részt vesznek az edzéseken.

A tréningeket Daniel Oravec, a Vegyész utánpótlás-vezetőedzője irányítja, munkáját együttesünk utánpótlásedzői, Bagó László, Bokor Elek, Kovács Zoltán és Toronyai Miklós is segíteni fogja. Az első nap a 16-20 éves fiatalok erőnléti felmérésen esnek át, majd technikai tudásuknak megfelelően csoportokban fognak végezni feladatokat – délelőttönként az Irinyi Tornacsarnokban, délutánonként pedig a Don Bosco Sportközpontban.

A távolról érkezőknek a tábor díjtalan, szállást és napi háromszori étkezést kapnak, az ebédet közösen fogják elfogyasztani minden nap a kazincbarcikaiakkal.

(fotó: vrck.hu / archív)