Edzőink is sokat tanulnak ezekben a hetekben

Javában tart a VRCK Volleyball Talent 2019-es tábora, amelyen hat utánpótlás-edzőnk is lázasan foglalkozik a fiatalokkal, de a Nemzetközi Röplabda Szövetség (FIVB) tatai képzésén is képviseli egy szakemberünk a klubunkat.

A VRCK Volleyball Talent 2019 első hetében Szarvasról, Pásztóról, Ibrányból, Tiszaújvárosból, Ózdról és Győrből is érkeztek a Vegyész által szervezett táborba, amelyen az idősebb kazincbarcikai fiatalok is részt vesznek. Az edzéseket Daniel Oravec, a VRCK utánpótlás-vezetőedzője vezényli, de a klub utánpótlásedzői, így Bagó László, Bokor Elek, Kovács Zoltán és Toronyai Miklós is segítik a munkáját. Rajtuk kívül még Szabó Dávid is tart foglalkozásokat, aki Toronyaival egyetemben 2018-ban szerzett edzői papírt.

Dudás Tamás, együttesünk játékosa/erőnléti edzője/dietetikusa is kitett magáért, hiszen megtartotta első előadását. A hallgatók a Talent tábor résztvevői voltak, akik közül néhányan személyre szabott tanácsokat is kértek a helyes étkezéssel és testmozgással kapcsolatban.

Marek Kardos, a felnőtt csapat vezetőedzője és a klub szakmai igazgatója sem ül a babérjain, hiszen rengeteg a teendő a nyári időszakban is, míg Martin Dobias statisztikusunk Tatán tartózkodott több napon keresztül, ahol az FIVB képzésén vett részt sikeresen.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Munkában a Vegyész edzői, Martin Dobias statisztikusunk pedig nemzetközileg elismert edzői papírt szerzett! . . . #VRCK #röplabda #volleyball #vrckvolleyballtalent #kazincbarcika #fivb #coach #edző #kolorcity

VRC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés,

(fotó: vrck.hu)